زن در فرهنگ قرآن...

مثالی که در آن وجه شَبَه، نقش پرورش دهندگی جسم و روح یک نسل مطلوب، برای آینده است. نِساؤُكُمْ حَرْثٌ لَكُمْ فَأْتُوا حَرْثَكُمْ أَنَّى شِئْتُمْ وَ قَدِّمُوا لِأَنْفُسِكُمْ وَ اتَّقُوا اللَّهَ وَ اعْلَمُوا أَنَّكُمْ مُلاقُوهُ وَ بَشِّرِ الْمُؤْمِنينَ (223) زنان شما، محل کشت شما هستند؛ پس هر زمان كه بخواهيد، میتوانيد با آنها تماس حاصل كنيد. و(سعى نمائيد از اين فرصت، بهره گرفته و با تولید نسلی صالح) اثر نيكى براى (آخرت) خود، از پيش بفرستيد! و از خدا بپرهيزيد و بدانيد او را ملاقات خواهيد كرد و به مؤمنان، بشارت ده! (223) (سورۀ بقره)

ضرورت رَحِم پاک و شایسته برای تولید و پرورش نسل مطلوب...

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ‏ يا أَيُّهَا النَّاسُ اتَّقُوا رَبَّكُمُ الَّذي خَلَقَكُمْ مِنْ نَفْسٍ واحِدَةٍ وَ خَلَقَ مِنْها زَوْجَها وَ بَثَّ مِنْهُما رِجالاً كَثيراً وَ نِساءً وَ اتَّقُوا اللهَ الَّذي تَسائَلُونَ بِهِ وَ الْأَرْحامَ إِنَّ اللهَ كانَ عَلَيْكُمْ رَقيباً (1) اى مردم! تقوای پروردگارتان را پیشه کنید! همان كسى كه همه شما را از يك انسان آفريد؛ و همسر او را(نيز) از جنس او خلق كرد؛ و از آن دو، مردان و زنان فراوانى را (در روى زمين) منتشر ساخت. و تقوای خدايى را پیشه کنید که در هنگام خواهش، نام او را مى‏ بريد! (و نيز) تقوای رحمها و خويشاوندان خود را مراعات نمایید! زيرا خداوند، مراقب شماست. (1) (سورۀ نساء)

اگر زنان با عفّت و حیا نباشند...

اگر زنان با عفّت و حیا نباشند، در فرهنگ دینی، رَحِمی شایسته برای پرورش نسلی مطلوب و متعالی را نخواهند داشت و نسلی ضایع و فاسد را به بار خواهند آورد. نمونۀ این رحمهای ناپاک در قرآن، همسر نوح و همسر لوط می باشند. ضَرَبَ اللهُ مَثَلاً لِلَّذينَ كَفَرُوا امْرَأَتَ نُوحٍ وَ امْرَأَتَ لُوطٍ كانَتا تَحْتَ عَبْدَيْنِ مِنْ عِبادِنا صالِحَيْنِ فَخانَتاهُما فَلَمْ يُغْنِيا عَنْهُما مِنَ اللهِ شَيْئاً وَ قيلَ ادْخُلاَ النَّارَ مَعَ الدَّاخِلينَ (10) خداوند براى كسانى كه كافر شده ‏اند به همسر نوح و همسر لوط مثَل زده است، آندو تحت سرپرستى دو بنده از بندگان صالح ما بودند، ولى به آن دو خيانت كردند و ارتباط با اين دو (پيامبر) سودى به حالشان(در برابر عذاب الهى) نداشت، و به آنها گفته شد: «وارد آتش شويد همراه كسانى كه وارد میشوند!» (10) (سورۀ تحریم)

پسر نوح نمونۀ بارزی برای این رَحِم...

وَ نادى‏ نُوحٌ رَبَّهُ فَقالَ رَبِّ إِنَّ ابْني‏ مِنْ أَهْلي‏ وَ إِنَّ وَعْدَكَ الْحَقُّ وَ أَنْتَ أَحْكَمُ الْحاكِمينَ (45) قالَ يا نُوحُ إِنَّهُ لَيْسَ مِنْ أَهْلِكَ إِنَّهُ عَمَلٌ غَيْرُ صالِحٍ فَلا تَسْئَلْنِ ما لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ إِنِّي أَعِظُكَ أَنْ تَكُونَ مِنَ الْجاهِلينَ (46) نوح به پروردگارش عرض كرد: «پروردگارا! پسرم از خاندان من است؛ و وعده تو (در مورد نجات خاندانم) حقّ است؛ و تو از همه حكم ‏كنندگان برترى!» (45) فرمود: «اى نوح! او از اهل تو نيست! او عمل غير صالحى است‏ (فرد ناشايسته ‏اى است‏)! پس، آنچه را از آن آگاه نيستى، از من مخواه! من به تو اندرز مى ‏دهم تا از جاهلان نباشى!» (46) (سورۀ هود)

زنان ناشایست، مادران مناسبی برای پرورش نسلی ضایع و فاسدند.

خانواده هایی که در تربیت و پرورش فرزندان خویش، توجّه کافی و تدبیر لازم را نداشته باشند، بی تردید چشم به فرزندانی فاسد و مفسد باز می نمایند. مردانی که در هنگام انتخاب همسر، چشم عقل را باز نمی نمایند و تنها با احساس خویش، تصمیم گیری می کنند، به فرزندان و نسل خویش، خیانت می نمایند. زنان عاقل و دیندارند که تنها گزینۀ مناسب و شایسته، برای پرورش نسلی مطلوب و متعالی برای آینده اند.        باید در انتخاب رَحِم پاک و شایسته، دقّت کرد.

هدف اصلی گلوله های فرهنگی دشمن، غیرت مردان و عفّت زنان است.

بی غیرتی مردان و بی عفّتی زنان، زمینه را برای فساد و گمراهی فرزندان فراهم می آورد. تمام سعی و تلاش دشمن، در جبهۀ جنگ نرم زدودن غیرت از مردان، و عفّت از زنان است. بی شک با رجوع به اصول اعتقادی و ارزشهای اخلاقی و همچنین با رعایت حدود شرعی، می توان این توطئۀ کثیف و خانمانسوز را برملا نموده و در چنگال آن اسیر نشد.

چه رابطه ای بین غیرت مردان و عفّت زنان است؟

بی تریدید در هر خانه ای که یکی از این دو مولّفه نباشد، دیگری نیز جایی نخواهد داشت. اگر مردی باغیرت باشد، همسری باعفّت را اختیار خواهد کرد؛ و اگر زنی باعفّت باشد، به ازدواج مردی باغیرت تن خواهد داد. ایندو لازم و ملزوم دیگری بوده و هیچ یک بی دیگری معنایی نخواهد داشت.

وقتی درخت غیرت مردان جامعه ای بخشکد...

وقتی درخت غیرت مردان جامعه ای بخشکد، ثمری بر بیابان برهوت آن جامعه نروید. جامعه ای که باید با غیرتمندی مردانش و عفّت زنانش به ثمرات بسیاری چون فرزندان صالح و برومند دست یابد، با رعایت نکردن این اصل مهم، بی بهره و محروم خواهد ماند. این محرومیّت، جز اینکه علامت حماقت باشد، نشانۀ چیست؟

غیرتمندی علامت ایمان است.

ایمان از مهمترین سرمایه های بهره مندی ما در دنیا و آخرت است.. کسی که از ایمان تهی است، هر چه عمل نیکو انجام دهد، برایش در آخرت ثمری نخواهد داشت. ایمان ضامن قبولی عمل در قیامت است و غیرتمندی از علامت ایمان است. در غیر اینصورت بیماری پرخسارت انفاق است که در متن جان جلوه دارد و منافق در پایین ترین درکات دوزخ است.

جنبش فرهنگی منادیان فتح

پیام آور علم، عمل، عشق و عدل، از دو منبع عقل و وحی، دست آوردی از ایرانیان برای جهانیان،
(www. JF72 .ir)
و من الله التوفیق...