نظام زمینه ساز در مقابله با سه جبهه

نظام مقدّس جمهوری اسلامی ایران، میتواند زمینه ساز ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، باشد. این نظام در تقابل با موانع و مشکلاتی است که باید با دفع و رفع آنان و عبور پیروزمندانه از تمامی موانع و مشکلات، چنین هدفی را دنبال نماید. بخشی از این موانع و مشکلات در دنیای امروز، برای نیل به چنین هدف بزرگی، عبارتست از: کفر، نفاق و جهل.

کفر

دنیای کفر، واضح ترین دشمن نظام اسلامی ماست. این دنیا که تمام آمال و آرزویش در استعمار و استثمار جوامع است، با تمام وجود و دارایی های خویش در مقابل نظام ضدّ استعماری ایران، قد علم نموده و در صدد سرنگونی آن است. اگر این نظام به موفقیّتی ولو نسبی، دست یابد و الگویی برای جوامع دیگر شود، تمام نقشه های جبهۀ کفر، بی اثر مانده و آرزوهای پست دنیایی خویش را به گور خواهند برد. بنابراین برای ساقط نمودن این حرکت الهام بخش، از هیچ کوشش ناجوانمردانه ای کوتاهی نمی نمایند و از هیچ ضربتی، چشم پوشی نمی نمایند. به فرمودۀ قرآن تنها راه نجات از خصومت بی رحمانۀ این جبهۀ، مرعوب نمودن آنان است. خداوند در کتاب کامل خویش می فرماید: «يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا قاتِلُوا الَّذينَ يَلُونَكُمْ مِنَ الْكُفَّارِ وَ لْيَجِدُوا فيكُمْ غِلْظَةً وَ اعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ مَعَ الْمُتَّقينَ » اى كسانى كه ايمان آورده ‏ايد! با كافرانى كه به شما نزديكترند، پيكار كنيد! آنها بايد در شما شدّت و خشونت(و قدرت) احساس كنند؛ و بدانيد خداوند با پرهيزگاران است! (آیۀ 123 سورۀ توبه)

نفاق

جبهۀ نفاق، دیگر جبهۀ مقابل، برای نظام اسلامی ماست. این جبهۀ، از آن رو که مانند جبهۀ کفر، در مقابل ما صف آرایی ننموده، و حتّی ممکن است به ظاهر دوشادوش ما حرکت نماید، به مراتب خطرناک تر بوده و خسارت بالاتری را برای ما در پی خواهد داشت. این جبهه، تنها با علائم و نشانه ها یی مختصّ به خود شناخته میگردد و کسانی که به این نشانه ها توجّه لازم را نداشته باشند و بدانان ترتیب اثر لازم را ندهند، از آفات این دشمنان موذی بی بهره نخواهند ماند. این نشانه ها در قرآن به عناوین مختلف مطرح نموده و ما را به شناخت آنان، آگاهی داده است. نمونه هایی از این نشانه را در این ذیل این صفحه بخوانید. امید که با شناخت آنان از همنشینی و همدوشی آنان حذر نماییم و خود را با طناب پوسیدۀ آنان به چاه ذلت و عقوبت نبریم. خداوند در قرآن می فرماید: «إِنَّ الْمُنافِقينَ فِي الدَّرْكِ الْأَسْفَلِ مِنَ النَّارِ وَ لَنْ تَجِدَ لَهُمْ نَصيراً» منافقان در پايين‏ترين دركات دوزخ قرار دارند؛ و هرگز ياورى براى آنها نخواهى يافت! (آیۀ 145 سورۀ نساء)

جهل

جبهۀ جهل، نه خصومت کینه توزانۀ جبهۀ کفر را داراست، و نه خیانت پیشگی موذیانۀ جبهۀ نفاق را. افراد این جبهه به واسطۀ عدم درک صحیح از حکمتهای تصمیمات جبهۀ حقّ، موانعی را در سر راه می تراشند، و موجبات زحمات بسیاری میگردند. افرادی که تنها مو را می بینند، و اغلب از ادراک پیچش مو عاجزند. این عدم ادراک، باعث سرپیچی در اجرای اوامر و یا سستی در امور میگردد. در فرهنگ دینی ما برخورد با این افراد باید با سلامت رفتار، همراه باشد و با تبیین دقیق و واضح، حکمتهای پنهان، همراه باشد. البتّه در صورتیکه بر نادانی و ناآگاهی خویش پافشاری نمایند، باید با تدبیری زیرکانه، مدیریّت شوند و فضای بازی برای ابراز نظرات خام و جاهلانۀ خویش نداشته باشند. این فرآیند باید بسیار زیرکانه و مدبّرانه صورت گیرد، تا عواقب ناگواری را به همراه نداشته باشد. خداوند در این باب می فرماید: «خُذِ الْعَفْوَ وَ أْمُرْ بِالْعُرْفِ وَ أَعْرِضْ عَنِ الْجاهِلينَ» با آنها مدارا كن و عذرشان را بپذير، و به نيكیها دعوت نما، و از جاهلان روى بگردان(و با آنان ستيزه مكن)! (آیۀ 199 سورۀ اعراف)

علائم نفاق در قرآن
(قرآن مملوّ از ملاکها و معیارهای شناخت حقّ از باطل است.)

1-منافقان با قلبی مریض، اهل دروغ، خدعه و افسادند. (آیات 8 الی 12 سورۀ بقره)
2-منافقان اهل فرار از جنگ بوده و نابودگر احساس امید و توانمندی در جبهۀ حقّ اند. (آیات 155 و 156 سورۀ آل عمران)
3-منافقان اهل اعراض از حاکمیّت حقّ، و اهل اکراه از قضاوت حقّ اند. (آیات 60 الی 65 سورۀ نساء)
4-منافقان اهل کندی و اهمال در انجام وظیفه بوده و غنیمت گرا و مادّی پرست اند. (آیات 72 و 73 سورۀ نساء)
5-منافقان اهل اخلال در نظام اسلامی، با افشای اسرار و باز کردن فضای سوءاستفاده برای کفّارند. (آیۀ 83 سورۀ نساء)
6-منافقان اهل سستی و کسالت در عبادت بوده، در یاد خدا کوتاهی کرده و عبادت اندک خویش را هم به قصد ریا انجام می دهند. (آیۀ 142 سورۀ نساء)
7-منافقان در بین سپاه حقّ و باطل سرگردان بوده و موضع روشن و قاطعی ندارند. (آیۀ 143 سورۀ نساء)
8-منافقان اهل ریختن طرح دوستى با دشمنان خداوند بوده و نزد حقّ بر علیه خویش حجّتی قرار می دهند. (آیۀ 144 سورۀ نساء)
9-منافقان همواره از آسیبهای احتمالی در جنگ با جبهۀ باطل در هراس بوده و در راه حقّ، حاضر به پرداخت هیچ هزینه ای نیستند. (آیۀ 52سورۀ مائده )
10-منافقان از ترس آسیب رسانی دشمن، و به منظور ایجاد دوستی با ایشان، به سوی آنان می شتابند، از اینرو اعمالشان نابود گشته و زيانكار میگردند. (آیۀ 53 سورۀ مائده)
11-منافقان اهل شک و تردید در انجام وظایف جهادی خویش بوده و همواره از انجام وظیفه شانه خالی می نمایند. (آیۀ 45 سورۀ توبه)
12-منافقان از انتقادات خویش، اهداف پست مادّی را دنبال می نمایند؛ با رسیدن به دنیا، دهان خود را بسته، و با برآورده نشدن خواسته هاشان خشمگین تر میگردند. (آیۀ 58 سورۀ توبه)
13-منافقان همواره از آشکار شدن مکنونات فاسد قلبی خویش، در بيم و هراس اند. (آیۀ 64 سورۀ توبه)
14-منافقان اهل توجیه خطاها و اشتباهات خویش بوده و اشتباهات خویش را قبول نمی نمایند. (آیۀ 65 سورۀ توبه)
15-منافق اهل امر به منكر و نهى از معروف است، و دستهايش از انفاق و بخشش بسته و خدا را فراموش كرده اند. (آیۀ 67 سورۀ توبه)
16- منافقان کلام حقّ را با نیّت باطل و دروغ به زبان جاری نموده و مقاصد شومی را از دروغهای راست نمای خویش، دنبال می نمایند. (آیۀ 1 سورۀ منافقون)
17-منافقان ظاهری زیبا و فریبنده، و سخنانی جذّاب دارند. اینان دشمنان حقیقی اند و باید از آنان حذر نمود. (آیۀ 4 سورۀ منافقون)
18-منافقان در پذیرش ولایت ولی حقّ، اکراهی شدید داشته، و در توسّل به او اعراضی متکبّرانه دارند. (آیۀ 5 سورۀ منافقون)
19-منافقان عزّت را در پذیرش سلطۀ کافران و دشمنان حقّ می طلبند، در حالیکه عزّت به تمامی از آن خداست. (آیۀ 139 سورۀ نساء، و آیۀ 8 سورۀ منافقون)

جنبش فرهنگی منادیان فتح

پیام آور علم، عمل، عشق و عدل، از دو منبع عقل و وحی، دست آوردی از ایرانیان برای جهانیان،
(www. JF72 .ir)
و من الله التوفیق...